Häng på mobilskalstrenden 2022

Svunna är tiderna när det endast gick mode i skor och kläder. Idag finns det nämligen trender även inom mobilskal. Har du utrustat din iPhone 14 Max med något skal? Om inte är det hög tid att göra det.

Att använda ett skal till mobilen för att skydda den är vanligt, men det många glömmer är att ett skal även kan göra telefonen till en snygg modeaccessoar. Det gäller bara att du håller dig uppdaterad om trenderna inom mobilskal så att du kan hitta precis rätt skal för dig. Läs vidare och ta reda på hur du ska klä din mobil 2022.

Vilka mobilskal gäller 2022

Naturligtvis ska du alltid välja det skal du själv tycker är snyggast, men är du sugen att få veta mer om trenderna inom iPhone 14 Max skal kan du läsa vidare här.

Från att ha varit ganska skrikiga med mönster och annorlunda former går mobilskalen mot att bli mer diskreta. Nu är det istället exklusivare material såsom läder som gäller. Tekniska och smarta lösningar är också i ropet. iPhone 14 Max kommer precis som iPhone 12 att vara utrustad med MagSafe. Det är en ny funktion som kort och gott är en magnet som sitter inuti telefonen. Den kan användas för laddning, men även för att fästa olika tillbehör. Till exempel kan du fästa ett etui för Airpods eller en ficka för kontokort på mobilen. Det är därför självklart att skal som är kompatibla med MagSafe blir en stor trend. Med Magsafe kommer också många möjligheter att smycka din telefon på det sätt du vill. Titta också närmare på de andra produkter som lanseras samtidigt som iPhone 14.

Trender inom mobilskal 2022

• Exklusiva material
• Smarta tekniska funktioner
• Olika strukturer, till exempel flätade skal

Matcha mobilen med outfiten

Något som också blir hett till hösten är att matcha mobilen med outfiten. Passa därför redan nu på att titta närmare på höstmodet 2022 för att ta reda på vilka plagg och snitt som gäller. Det blir då enklare att skaffa ett mobilskal som passar i stil.

Ett annat tips är att köpa några olika mobilskal. Kanske ett svart som passar till den klassiska outfiten, ett genomskinligt som går att ha till vad som helst och ett riktigt statement-skal som du kan använda när du verkligen vill synas. Även om mönster och knasiga former är på väg ut så är starka färger fortfarande i ropet. Varför inte satsa på ett skal i en knallig färg som verkligen syns?

Fördelarna med skal

Även om du nu inte skulle bry dig om trender så är det ingen anledning att hoppa över mobilskal. Skalets främsta uppgift är ju nämligen att skydda din telefon. När du har investerat i en ganska kostsam iPhone 14 max är det viktigt att du sköter om den så att den inte går sönder. Med ett skal är inte telefonen lika känslig om du skulle tappa den i marken, något som ju händer förr eller senare. Är du en av dem som alltid får repor på skärmen? Gardera dig då och skaffa ett skal med skärmskydd.