Så inreder du ett stilfullt hem

Att inreda med design och stil i fokus är både enkelt och svårt. Om du vill att design ska genomsyra inredningen ska du satsa på designmöbler och olika klassiska inredningsdetaljer. Det är detaljerna som knyter ihop hela inredningen och därför är det bra att lägga fokus på allt från gardiner till doftljus.

När du ska inreda ditt hem kan du göra det på oändligt många sätt. Det viktiga är att du vet vad du vill ha för typ av inredning och vilken känsla du vill förmedla. Du kan med textilier få en både stilfullt och ombonad inredning. Att ge dina fönster extra kärlek är ett bra sätt att skapa ett snyggt hem. Gardiner i olika utföranden kan skapa magi i ett rum. Ett tips är att du beställer gardiner från Nordisk Textil som har ett stort utbud av olika gardiner. Att inreda med flera gardiner lager på lager är en bra idé för att styla ett rum. Att kombinera en tunn gardin som är av ett skirare material med en gardin i ett tjockare material är perfekt. Du får du ljusinsläpp och en härlig helhetskänsla. Matcha gärna gardinerna du väljer med andra inredningsdetaljer i rummet.

Investera i designmöbler

Om ditt fokus är stil och design i hemmet ska du satsa på inredningsdetaljerna. Investera i riktiga designklassiker som håller över tid. Om du vill att design ska ta ännu mer plats ska du även satsa på designmöbler. Det finns massor med snygga och stilfulla designmöbler. När du ska inreda ska du tänka på att allt hänger ihop. Skapa en bra bas och komponera ihop detaljerna till en helhet. Glöm inte att addera tillräckligt med ljuskällor i varje rum.

Möbler och inredningsdetaljer gör helheten

I basen ingår soffor, fåtöljer, bokhyllor, sängar och andra stora möbler. Sedan kan du med hjälp av designprylar, växter, kuddar, doftljus, vaser och mycket annat för att få en komplett inredning. Tänk på att låta din personlighet speglas in inredningen. Du kan även välja möbler och detaljer som tilltalar dig. Att du trivs med din inredning är a och o för att bli nöjd.