Skaffa rostfritt spabad

Vintern är lång i Sverige. Kanske är det därför som vi älskar sol och bad. Ge dig själv möjligheten att njuta än mer genom att skaffa en snyggt spabad i trädgården. Då kan du bada i din egen pool året om.

Att ha ett hemmaspa är en riktig lyx. Dagens spabad, badtunnor, bubbelpoolar och större poolar finns i olika utföranden och är både snygga och relativt billiga. Det lite lyxigare rostfria spabadet passar dig som gillar en mer tidlös design. På svenska Badtunnor kan du köpa svensktillverkade spabad som du kan designa själv, beroende på hur stor poolen ska vara och vilka detaljer som du vill ha. Gå in på Svenska Badtunnor och köp ett rostfritt spabad och få det precis som du vill.

Eget spabad

Intresset att ha egen pool i trädgården har vuxit enormt i Sverige. Det finns många fördelar med att skaffa pool: din villa ökar i värde, det är lätt att bada, en pool skapar mycket gemenskap och du kan slappna av i badet efter en lång arbetsdag. Det finns alltså en ekonomisk fördel att skaffa en pool. Det är en praktisk investering för tillfället, men också en ekonomisk investering för framtiden. Din pool kommer att betala sig själv. När du köper pool från Svenska Badtunnor får du ett paket som är lätt att sätta ihop. Att bygga pool idag är mycket billigare och mer prisvärt än vad det var för bara ett par decennier sedan.

Så placerar du ditt utespa

Tänk igenom noggrant hur du ska placera ditt utespa. Marken behöver vara plan. Sedan är det skönt med tillgång till skugga. Under sommarens varma dagar kommer du att vilja kunna bada utan att sitta i gassande sol. Samtidigt är det skönt att kunna bada i solsken under tidigare sommarmorgnar, vår och höst. Förutom att du vill kunna se stjärnhimlen när du tar ett bad i kallaste december. Tänkt igenom placering och skuggning utifrån hela året, så blir du nöjd. Med ett större parasoll kan du också hålla delar av poolen i skugga sommartid.

Du behöver också tänka igenom ifall du vill att ditt spa ska vara upphöjt eller nedsänkt. Vad som fungerar bäst beror på din trädgård, vad du trivs med och huruvida du bygger ihop poolen med terrassen. Det är många som låter spabad och terrass bli en enhet. Då kan du gå från solstolen på ett skönt trägolv till ditt rostfria spabad och bara njuta. Tänk på:

• skuggning
• upphöjt eller nedsänkt
• vid altanen eller ute i trädgården
• vad som passar bäst året om

Rostfritt spabad

Många badtunnor är tillverkade av trä, medan pooler ofta har vitt kakel. Båda materialen är snygga, men åldras lite grann. Det fina med rostfritt stål är att det både är snyggt och att det inte påverkas så mycket av väder och vind. Rostfritt stål associeras med kvalité och lyx. Det passar dig som vill ha en tidlös design i både hem och trädgård, samtidigt som du vill ha ett tämligen underhållsfritt spabad. När du köper ditt spabad kan du också köpa till en rengöringsanläggning. Då har du alltid fräscht vatten och ett härligt spabad att njuta av.