Hitta rätt boende till designmässan i Stockholm

För dig som jobbar inom design är utbudet stort när det gäller designmässor i storstan. Det är i Stockholm de stora mässorna äger rum och arbetar du i branschen är det så klart viktigt att vara på plats. När du ska på designmässa är det till din fördel om du planerar din resa till Stockholm i god tid.

Här kommer några konkreta tips till dig som ska på designmässa i huvudstaden. Allt från saker att tänka på kring boende och hotell till praktiska tips. Häng med!

Prisvärda hotellerbjudanden

Fördelen när det är storstaden som bjuder in till designmässa är det stora utbudet av trevliga boenden. Du kan i stor utsträckning hitta bra och prisvärda hotellerbjudanden i Stockholm som uppfyller dina kriterier. Stockholmsmässan i Älvsjö är Nordens största anläggning för event, konferens och mässa. I anslutning till anläggningen hittar du många bra boenden i olika prisklasser. Det finns dock några saker du bör tänka på när du ska boka hotell:

  • Var ute i tid – bra hotell blir snabbt uppbokade.
  • Priset är ofta billigare på söndagar.
  • Är ni flera som ska åka går det att be om grupperbjudande.
  • Våga be om det bästa hotellrummet.

I samband med stora designmässor kan de bästa hotellen bli fullbokade och därför bör du alltid vara ute i god tid. Om du ska besöka mässan redan tidigt en måndag morgon kan det vara värt att åka till Stockholm redan på söndag. Då är nämligen priset lägre än andra veckodagar.

Många hotell i Stockholm erbjuder grupprabatter och därför kan det vara bra att fråga om detta. Dessutom är det viktigt att ange antalet gäster eftersom risken annars finns att inte alla från företaget får plats på samma hotell. Var inte rädd som gäst att be om ett bra rum, är det möjligt brukar det gå att lösa.

Bra paketpris hos hotellkedjor

Ett tips till dig som letar efter ett bra kvalitetsboende till en rimlig prislapp är att kika på olika hotellkedjor. De har flera alternativ på boende i Stockholm stad och du får hög komfort till bra pris. Dessutom har ofta den här typen av hotell utmärkta bekvämligheter såsom restaurang, gym, relax och parkering.

Hotellkedjor brukar även samarbeta med andra aktörer, vilket innebär att du kan få ut ännu mer av din vistelse i Stockholm. Rabatter på utställningar, museum eller liknande förmåner.